Plaats hier uw lesmateriaal

Deze website wil een podium zijn voor lesmateriaal en achtergrondartikelen over een duurzame samenleving. Op de pagina LESSEN plaatsen docenten en instanties lesmateriaal dat leerlingen uitdaagt om zelf aan de slag te gaan met het thema duurzaamheid.

De lessen hebben een positieve insteek. De technische mogelijkheden om de wereld duurzaam in te richten zijn er al. Deze website wil leerlingen bekend maken met deze mogelijkheden en kinderen laten ervaren hoe de wereld eruit kán zien als we andere keuzes maken.

Elke les begint met een samenvatting van de opdracht en enkele leestips. Daarna volgt een stappenplan. Zo kunnen leerlingen makkelijk met de opdrachten aan de slag. De lessen zijn eenvoudig in te korten en te verlengen. De meeste lessen zijn te koppelen aan meerdere vakken zodat ook projectmatig gewerkt kan worden.

Alle informatie en lessen zijn gericht op middelbare scholieren.

Wilt u ook een bijdrage leveren?

Neem contact met ons op via info@vogelkinderen.nl of gebruik de telefoonnummers op de contactpagina.

Bekijk ook:

Comments are closed.